full screen background image

Prefectul a constituit o comisie de verificare a situaţiei terenului pe care este amplasat Bazarul din Suceava

Bazar sv     Prefectul a constituit o comisie de verificare a situaţiei terenului pe care este amplasat Bazarul din Suceava

Prefectul Sucevei, Constantin Harasim, s-a autosesizat asupra unor aspecte privind atribuirea de terenuri din domeniul public către persoane particulare în incinta şi în zonele alăturate bazarului din municipiul Suceava.

Harasim transmite, printr-un comunicat de presă:

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava salută redeschiderea Complexului Comercial Bazar, aceasta în condiţiile în care sunt respectate prevederile legale, şi doreşte să mulţumească Primăriei municipiului Suceava – Domnului Primar Ion Lungu, pentru implicarea activă în soluţionarea problemelor cu care s-au confruntat agenţii comerciali din incinta Bazarului şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Domnului Inspector Şef General de Brigadă Ion Burlui, pentru gestionarea corectă a măsurilor de implementare a cerinţelor legale în activitatea Bazarului.

Merită apreciată înţelegerea de care au dat dovadă agenţii comerciali care îşi câştigă existenţa prin activităţile din Bazar.

Totodată, Instituţia Prefectului – judeţul Suceava s-a autosesizat asupra unor aspecte privind atribuirea de terenuri din domeniul public către persoane particulare în incinta şi în zonele alăturate Bazarului.

Prin ordin al prefectului s-a constituit o comisie mixtă de verificare a situaţiei juridice a terenului pe care este amplasat Complexul Comercial Bazar, administrat de către Primăria Municipiului Suceava, precum şi a situaţiei juridice a terenului pe care este amplasat Bazarul aflat în proprietate privată. Comisia este formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului şi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava şi urmează a-şi desfăşura activitatea în perioada 09.12.2015 – 28.02.2016. Comisia va prezenta Prefectului rezultatele verificărilor efectuate, iar în cazul în care se vor constata nereguli, va prezenta concluzii şi va propune măsuri.”

comments

comments