full screen background image

Elevii Colegiului “Petru Rareș” Suceava organizează campania “Care-i treaba cu Crăciunul?”

care     Elevii Colegiului Național “Petru Rareș” din Suceava au demarat campania “Care-i treaba cu Crăciunul?”, prin care preotul Mihai Negrea, care are grijă de 117 copii care provin din familii sărace sau copii orfani din localitatea Podul Coșnei,  vor primi haine, jucării şi alimente de sărbători.

Cu detalii, la Viva Café, au venit 3 dintre elevii organizatori: Izabela Hrițac, Magda Cimbru și Bogdan Fărcane.

“Ne-am decis să îl ajutăm pe părintele Mihai Negrea, din localitatea Podul Coșnei, comuna Poiana Stampei, județul Suceava. Am aflat că are grijă de 15 copii la mânăstirea unde slujește, mai ajută încă 100 oferindu-le masa, pachete și ajutor sufletesc. Mi se pare foarte emoționant ce fac oamenii acolo”, a spus  Bogdan.

“Ne dorim să facem copiii fericiți.”

Iulia: Unde se desfășoară acest eveniment – “Care-i treaba cu Crăciunul?”

“Spectacolul caritabil va avea loc pe data de 11 decembrie, la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Am pus bazele evenimentului cu ajutorul a 30 de elevi organizatori de la Colegiul Național “Petru Rareș” și a câtorva profesori coordonatori”, a adăugat Magda.

“Vor fi momente de dans, cântec, magie. Vă așteptăm în număr cât mai mare! Biletele vor fi puse la vânzare și în incinta Casei de Cultură, prețul este de doar 15 lei. Toată suma din vânzarea biletelor o să fie donată copiilor.”, a declarat Izabela.

Dacă este luna cadourilor şi a sărbătorilor, atunci ar trebui să fim mai buni şi să oferim un zâmbet şi celor aflaţi în situaţii dificile!

comments

comments