full screen background image

Cioloș, după ședința comandamentului de iarnă: Constatăm că în fiecare an în aceleași regiuni apar blocaje

ninsoare pe camp     Autorităţile, convocate de premierul Dacian Cioloş, s-au reunit vineri dimineață în şedinţă la ministerul de Interne pentru a se pregăti de vremea rea.

După încheierea ședinței, Cioloș a declarat că autoritățile trebuie să învețe din experiența anilor trecuți pentru a putea face față situațiilor dificile.

”Am avut discuții legate de pregătirea pentru iarnă. Am cerut miniștrilor să convoace întâlnirea pentru a discuta cu teritoriul. E important să învățăm din experiența anilor trecuți și să vedem ce puteam adăuga ca să facem față situațiilor dificile. E important să fim pregătiți să intervenim cu tot ce putem în astfel de situații”, a spus premierul.

De asemenea, Dacian Cioloș a anunțat că a cerut autorităților să facă o analiză de risc, având în vedere că în fiecare an sunt puternic afectate de vremea rea aceleași regiuni.

”Le-am spus să facem o analiza de risc, pentru că constatăm că în fiecare an în aceleași regiuni apar blocaje sistematic și atunci trebuie să ne concentrăm atenția pe acele regiuni și să avem utilajele pregătite să putem interveni rapid”, a mai spus Cioloș.

comments

comments