full screen background image

​​Bucureşti NonStop, filmul în regia lui Dan Chișu, se lansează astăzi, în Iași

ag    București NonStop este un film de lungmetraj ce ilustrează povestea unui cartier din București. Mai exact, subiectul descrie o noapte din viața unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri bucureștean. Patru personaje conduc patru povești, legate între ele de Achim, cunoscut ca ‘băiatul de la non-stop’, interpretat de Gheorghe Ifrim.

Cu o distribuție de excepție și actori consacrați în cinematografia românească, precum Ion Besoiu, Dorina Lazăr, Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu, Olimpia Melinte, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Lili Sandu și Dan Bordeianu, filmul își dorește să transmită povestea unor oameni normali, aflați în situații excepționale.
Andrei Giurgia a stat de vorbă astăzi cu matinalii Viva FM, Andrada și Călin despre lansarea acestui film la Iași, dar am aflat și care sunt ultimele noutăți în materie de filme, în cinematografele din Suceava!
Ascultați mai jos interviul din cadrul emisiunii Dimineți Animate!
0:00
Iată care sunt recomandările săptămânii: 
The Good Dinosaur (Dinozarul Bun) 
După ce un eveniment traumatic tulbură un Apatosaurus plin de viaţă pe nume Arlo, acesta porneşte într-o călătorie remarcabilă, câştigând un companion surprinzător de-a lungul drumului – un băieţel.
A 15-a producţie animată marca PIXAR, avandu-l ca regizor pe Bob Peterson (Up, Finding Nemo) şi producător pe John Walker (The incredibles, The Iron Giant), are ca subiect era dinozaurilor privită dintr-o altă perspectivă. Asteroidul ce se presupune a fi lovit Pământul, ducând la dispariţia dinozaurilor, ocoleşte planeta, iar giganţii cu sânge rece continuă să trăiască.

Poveste de dragoste 
Lungmetrajul Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului şi viaţa îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?
Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. “Poveste de dragoste” a avut parte de o echipă de excepţie. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, iar muzica originală aparţine “HaHaHa Production”. Sunet, Dragoş Stanomir, iar mixajul, Cristinel Şirli (Creative Sound). “Poveste de dragoste” este produs de MediaPro Entertainment şi Zazu Film. În România, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie 2015, distribuit de Zazu Film.

Love the Coopers (Haos de Crăciun)
Ah, perioada sărbătorilor… Acele momente magice când toată lumea se adună… Şi care îţi amintesc un lucru…FAMILIA, UN CADOU PE CARE NU ÎL POŢI RETURNA!
Charlotte Cooper (DIANE KEATON) are o dorinţă de Crăciun simplă. Vrea ca familia ei să aibă amintirea unui Crăciun perfect. Dar, de patru generaţii, adunarea clanului Cooper sub acelaşi acoperiş a fost oricum, numai perfectă, nu. Relaxarea şi bucuria nu sunt simple – va ninge cu găleata, se va arunca peste tot cu mâncare şi vor venit musafiri neaşteptaţi. Dar, mai întâi, Fantomele Crăciunurilor Trecut, Prezent şi Viitor vor sta cu capetele sus pe când fiecare dintre membrii familiei Cooper va veni acasă.
Sam Cooper (JOHN GOODMAN) a fost, fără prea multă tragere de inimă, de acord cu dorinţa lui Charlotte, soţia lui de 40 de ani încoace, să nu anunţe vestea despărţirii lor tocmai de Crăciun.
Fiica familiei, Eleanor (OLIVIA WILDE), o scriitoare care nu are de lucru şi care a fost trădată de iubitul ei, îşi omoară timpul pe aeroport încercând să evite dezamăgirea inevitabilă a familiei ei în legătură cu faptul că nu are o relaţie stabilă. Ceea ce găseşte pe aeroport este pachetul perfect, soldatul Joe (JAKE LACY), care se află la un zbor anulat din cauza zăpezii distanţă de a-şi vizita familia înainte de a pleca în misiune.
Fiul lui Charlotte şi Sam, Hank (ED HELMS) se distrează cu „bucuriile” vieţii de părinte singur, care are trei copii – pe minunata Madison care are cinci ani (BLAKE BAUMGARTNER), pe Bo, care are 7 ani (MAXWELL SIMKINS) şi pe Charlie (TIMOTHEE CHALAMET), care are 16 ani şi care îşi croieşte în mod ciudat drumul către prima iubire. Fosta soţie a lui Hank, Angie (ALEX BORSTEIN) complică totul. Ce este pe primul loc pe lista de dorinţe a lui Hank ? O slujbă, înainte ca toată lumea să afle că tocmai a rămas şomer.
Sora lui Charlotte, Emma, (MARISA TOMEI) constată că rivalitatea dintre ea şi sora ei o transformă într-o hoaţă în timpul unei excursii la mall – o situaţie pe care numai ofiţerul Williams (ANTHONY MACKIE), care şi el se luptă cu angoasele legate de sărbători, o poate trata.
Mai este şi tatăl lui Charlotte şi al Emmei, Bucky (ALAN ARKIN) care se simte mai apropiat de ospătăriţa Ruby (AMANDA  SEYFRIED) decât de fiicele sale. Mătuşa senilă a lui Sam, mătuşa Fishy (JUNE SQUIBB), datorită vârstei şi memoriei care o cam lasă, este singura care trăieşte în prezent şi care reuşeşte să facă pe toată lumea din familie să zâmbească, inclusiv pe patrupedul familiei.
Şi să nu-l uităm pe dragul câine al familiei, Rags. El le-a fost alături la toate adunările de clan, inclusiv la cea care va deveni cel mai memorabil Crăciun !

comments

comments