full screen background image

Scule electrice și materiale de construcție furate din sediul unei societăţi din Horodnic de Jos

bormasina     În cursul dimineţii de miercuri, la ora 08.54, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Horodnic de Jos, paznic la o societate comercială din localitate, a sesizat poliția, prin 112, despre faptul că, pe timpul nopții, în sediul societății au pătruns persoane necunoscute, care au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare și de faptul că paznicul a lipsit circa o oră,  timp în care s-a deplasat la spital pentru un bandaj, persoane  necunoscute au pătruns în hala imobiluluice nu este prevăzut cu uși de acces și prin forţarea unei ușii interioare au pătruns într-un birou, de unde au sustras scule electrice și materiale de construcție.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii. în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor, astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului.

comments

comments