full screen background image

Şedință ordinară a Consilului Local Rădăuţi

clrad 2910     Deliberativul local din Rădăuți se va întruni, joi, 26 noiembrie, într-o ședință ordinară cu nouă puncte pe ordinea de zi.

Consilierii au în vedere stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2016.

Proiectul de hotărâre privind organizarea Sărbătorilor de iarnă în municipiul Rădăuți constituie de asemenea o prioritate pentru aleșii locali, cu atât mai mult cu cât manifestările vor începe de vineri, 27 noiembrie, când sunt organizate evenimente dedicate “Zilei Bucovinei”.

Vor fi desemnați, în ședința de joi, consilierii care vor face parte din comisia de aplicare a Legii nr. 15/ 2003.

Cu aceeași ocazie, se va discuta proiectul de hotărâre privind casarea mijloacelor fixe din patrimoniul Colegiului Național “Eudoxiu Hurmuzachi”, de asemenea, despre închirierea, prin licitație publică, a unei suprafețe de 1 mp teren aparținând domeniului public al municipiului Rădăuți pentru amplasarea unui panou publicitar.

Există pe ordinea de zi și un proiect de hotărâre privind aprobarea planului de ocupare al funcțiilor publice pentru anul 2015 la Unitatea Administrativ Teritorială, cât și unul privind completarea și modificarea nomenclatorului stradal.

La toate cele nouă puncte de pe ordine de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din data de 26 noiembrie, inițiator este viceprimarul cu atribuțiuni de primar, Bogdan Loghin.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments