full screen background image

Propunerea Săptămânii 23 – 29 noiembrie

propunerea-23-29nov15

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • FELI – Creioane Colorate
0:00

“Creioane Colorate” e piesă de suflet ce a fost scrisă chiar de Feli.
„Creioane colorate” este o piesă scrisă pentru toate acele momente în care ne este mai ușor să spunem ce simțim prin muzică și versuri. Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica este compusa de catre Feli, împreună cu Serban Cazan și Smiley, iar versurile sunt scrise de catre artistă.
Cu o cutie de “Creioane colorate” și multă sensibilitate, Feli dă viață lumii în culorile sufletului ei. Ne aduce aminte că fiecare zi poate fi un nou început în care să descoperim lucruri noi, să vedem lumea cu tot ceea ce are mai frumos și să mulțumim pentru ceea ce am primit.

  • SAM SMITH – Writing’s on the Wall
0:00

Sam Smith a dezvăluit soundtrack-ul noului film din seria James Bond, ”Spectre”. Melodia se numește “Writing’s on the Wall” și este compusă de artistul britanic împreună cu Jimmy Napes. Soundtrack-ul celui de-al 24-lea film James Bond, ”Spectre”, a fost dezvăluit în cadrul emisiunii ”The Radio 1 Breakfast Show with Nick Grimshaw”. Melodia se numește „Writing’s on the Wall” și a fost compusă și înregistrată de Sam Smith.

„Acesta este un punct culminant al carierei mele. Sunt extrem de entuziasmat să fac parte din acest proiect atât de rezonant în cultura britanică și să mă alătur unui line-up compus din artiști pe care îi admir. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cât mi-a plăcut mie să o înregistrez”, a declarat Sam Smith.
Puteți vota aici!

  • DUKE DUMONT – Ocean Drive
0:00

Duke Dumont, ne surprinde cu o nouă piesă. Sună foarte bine.
Puteți afla și voi ascultând piesa „Ocean Drive”.

Care este melodia preferată?

  • DUKE DUMONT - Ocean Drive (44%)
  • SAM SMITH - Writing’s on the Wall (33%)
  • FELI - Creioane Colorate (22%)
Loading ... Loading ...

comments

comments