full screen background image

La pas prin lumea filmului, cu Andrei Giurgia

Dimineti Animate recomandari film

Matinalii Andrada și Călin au stat de vorbă, ca de obicei cu Andrei Giurgia, care a recomandat ultimele apariții în materie de filme pe care putem să le vedem în perioada următoare la cinema.

0:00

Iată care sunt acestea:

Legend (Gangsteri de legendă)
Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor ’60.
După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi fraţi încep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraş. Celebri şi invidiaţi, aceştia îşi creează relaţii printre cei mai influenţi londonezi, se lăfăie în bogaţii şi par de neoprit.
Pe de altă parte, Reggie se îndrăgosteşte de Frances Shea şi se căsătoreşte cu ea, promiţându-i că va face doar afaceri legale. Astfel, cumpără şi conduce mai multe cluburi de noapte. Însă cum nimic nu durează o veşnicie, imperiul Kray începe să se clatine sub ameninţări care apar din toate părţile. Investigaţia poliţiei ajunge tot mai aproape de adevăr, iar Ronnie este din ce în ce mai violent şi paranoic, cu tendinţe distructive care îl conduc la greşeli flagrante.
Din 16 octombrie pe marile ecrane, Freeman Entertainment îl prezintă pe Tom Hardy în rol dublu, odată cu premiera thrillerului inspirat din fapte reale, „Gangsteri de legendă”.

By the Sea (Pe malul mării)
Povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), și a soției sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor. Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea (Laurent) și François (Poupaud), dar și cu localnici precum Michel (Arestrup) și Patrice (Bohringer), cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2
În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime.

Spectre
Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

comments

comments