full screen background image

Ștefan Bănică, despre spectacolul “Gură, taci!”

viva cafe ban     Iulia și Călin au stat de vorbă, la Viva Café, cu Ștefan Bănică, unul dintre cei mai apreciați artiști români.

Artistul se află într-un turneu naţional în opt oraşe din ţară, printre care şi Suceava. Turneul poartă numele celui mai recent single lansat de artist

“Abia așteptăm să ne întâlnim cu sucevenii, este penultimul spectacol din turneu. Este un turneu de bun augur, peste tot a fost foarte bine, lumea s-a simțit extraordinar și noi la fel. În ciuda problemelor pe care le-am avut și le avem după tragedia din octombrie, oamenii trebuie să să simtă siguri oriunde merg, ceea ce mi se pare normal”, a spus Ștefan.

Iulia: „Ștefan, la ce te-ai gândit când ai spus: „Gură Taci!? ”

“Am pornit de la o glumă, râdeam cu colegii mei și spuneam: dacă m-aş porni eu să spun ce ştiu…, dar mai bine: gură, taci! Așa a început treaba, de la o glumă. “Gură Taci!” Are multe conotații, în multe domenii: social, politic mai ales. E o poveste foarte simplă. Atunci când mintea îți spune ceva, iar inima nu e de acord și spune altceva și tu trebuie să alegi. Ni se întâmplă tuturor în viață!”

Călin: O întrebare mai vintage, “Un actor în rock’n’roll” când mai ascultăm? O bună parte din facultate mi-a făcut anii frumoși.

Călin (fredonează): “Cristina!”

Ștefan Bănică (completează): “Mi-ai ridicat hemoglobina!”

“Anul acesta, la Sala Palatului, o să scoatem un index cu toate piesele, de pe toate albumele, și cred că în afară de litera K, J, Y, X în rest sunt piese la toate literele alfabetului, cred că sunt vreo 9 piese cu nume de fete”, a explicat Ștefan Bănică.

Iulia: “Ce mesaj ai pentru ascultătorii Viva Fm?”

“Să fiți sănătoși. Să vă trăiți viața cum vreți. Dacă vă face plăcere, vă așteptăm în această seară, la Casa de Cultură. Aproape 2 ore, vă garantez o să ne simțim extraordinar împreună!”

Sucevenii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini şi grafica inedită şi muzica live.

Toate concertele “Gură, taci!” vor începe la ora 19.30.

Preţul biletelor este 50, 80, 100 sau 120 de lei, în funcţie de aşezarea în sală.

Biletele se găsesc la secretariatul Casei de Cultură Suceava, dar pot fi achiziţionate şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

0:00
0:00
0:00

comments

comments