full screen background image

Spectacolul cu piesa “Haimanaua”, la Casa de Cultură Suceava

haimanaua     Spectacolul cu piesa “Haimanaua”, va avea loc, la Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava, joi, 19 noiembrie, ora 19.00.

Comedia “Haimanaua”, în regia lui Dan Tudor, are în distribuţie actori profesionişti ai Teatrului Naţional Bucureşti.

Din distribuţie fac parte Dan Tudor, Tudorel Filimon, Alina Chivulescu, Dragoş Ionescu, Adela Popescu şi Andrei Duban.

Durata spectacolului este de două ore.

Organizatorii au trimis şi o scurtă prezentare a piesei:

“Extraordinar!!! Toată presa vuiește! Politica învinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetăţean a încercat să se sinucidă. În ultima clipă, este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Oraşul îl vrea primar, familia este dezbinată.

Deznodământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?!”

“Haimanaua”, adaptarea hollywoodiană și plină de haz a lui Dan Tudor după “Omul care a văzut moartea”, a lui Victor Eftimiu, surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului.

Alexandru Filimon este interpretat surprinzător printr-un joc al destinului de… Tudorel Filimon, secondat cu patos de senzuala Alina Chivulescu, în rolul soției, și de exuberanta Adela Popescu, în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite.

Andrei Duban și Dragos Ionescu, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, dau siguranță și savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă.

Dincolo de talentul cu care ne-a convins, Dan Tudor ştie să construiască adevărul teatral, să decupeze momente, să valorifice potenţialul unor situaţii comice, regizorul şi-a ales întotdeauna cu remarcabilă îndemânare actorii.

Publicul se poate bucura din plin de întâlnirea cu unii dintre cei mai iubiți și mai populari actori români de comedie.

Preţul unui bilet este de 50 de lei (40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari).

Pentru grupurile de minim 10 persoane, pot intra 2 persoane pe un bilet de 50 de lei.

comments

comments