full screen background image

Despre alimente nesănătoase şi periculoase, la Școala “Regina Elisabeta” din Rădăuți

1     Concursul sponsorizat de “Kauffland” România continuă cu o nouă provocare pentru elevii Școlii Gimnaziale “Regina Elisabeta” din Rădăuți.

În cadrul ultimei activități elevii clasei a VII-a C au pregătit un material PPT cu informații legate de importanța cunoașterii conținutului unei etichete de pe produsele alimentare.

S-a discutat despre cele mai nocive E-uri din alimente, precum și despre cum putem face diferența dintre alimentele sănătoase și cele nesănătoase.

Elevii au fost surprinși de cât de nocive sunt unele substanțe care intră în alcătuirea alimentelor pe care le consumă frecvent și au venit cu alternative sănătoase.

Elevii au realizat şi o listă cu E-urile periculoase din alimentele pe care le consumă frecvent.

Au participat 35 de elevi din clasele a VII-a C și a V-a A, coordonaţi de prof.  Maria Telișcă.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments