full screen background image

Consiliul Național al PNL se reunește pe 11 decembrie

alina gorghiu     Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat luni că liberalii se vor reuni pe 11 decembrie în Consiliul Național, pentru o discuție despre starea partidului și pentru validarea propunerii ca președinții de organizații să fie cei care candidează la locale.

“Am luat și câteva măsuri pe care și eu și dl Blaga și colegii noștri le considerăm benefice pentru rebranduirea celui mai puternic partid de dreapta din România — PNL”, a spus Gorghiu, după ședința BPN al PNL.

Ea a arătat că una dintre măsuri vizează realizarea unei analize interne în PNL privind direcția, obiectivele și calendarul vizat de liberali.

“Analiza va arăta foarte clar cum stăm și în ce direcție ne îndreptăm și ne asumăm clar niște obiective. Detalii vă vom putea da pe parcurs, pe măsură ce vom face selecția echipei care va face această analiză, pe măsură ce vom fixa obiectivele, în decurs de o lună vom putea să avem toate aceste lucruri puse la punct, ba chiar niște rezultate preliminarii”, a explicat copreședintele PNL.

La Consiliul Național se va decide ca liberalii care candidează la alegerile locale să fie președinți de organizații.

“În al doilea rând, am luat o decizie care mi se pare crucială pentru bunul mers al acestui partid, care presupune să avem candidați la primării care dețin și funcția de președinte de organizații. Sunt aproape 2.000 validați. Aceasta va fi propunerea noastră către Consiliul Național care va avea loc pe 11 decembrie”, a precizat Gorghiu.

comments

comments