full screen background image

Accident cauzat de nepăstrarea distanţei regulamentare în trafic, pe str. Ştefan cel Mare din Suceava

politia_rutiera     În cursul dimineţii de duminică, la ora 09.45, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, un bărbat, de 34 de ani, din localitate, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de autoturismul condus de un tânăr, de 29 de ani, localnic, intrând în coliziune cu acesta.

Întrucât la momentul respectiv nu au rezultat victime omeneşti, conducătorii auto s-au înţeles pe cale amiabilă, urmând ca, în cursul zilei de luni, să se deplaseze la societatea de asigurări, în vederea deschiderii dosarului de daune.

Ulterior, conducătorii auto şi o tânără, de 20 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 29 de ani, s-au deplasat la spital, întrucât aceasta acuza dureri la nivelul spatelui, necesitând pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments