full screen background image

Scule electrice furate dintr-o casă în construcţie din Rădăuţi

bormasina     Joi dimineaţă, în jurul orei 09.22, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată, de un bărbat, de 32 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au sustras, dintr-un imobil aflat în construcție, mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau supraveghere a imobilului aflat în construcție, persoane necunoscute au forțat ușile termopan, au pătruns în interior și au sustras mai multe scule electrice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor.

Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor.

În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului.

Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice, etc.)

comments

comments