full screen background image

Luca Ciubotaru, cel mai tânăr cetățean de onoare al municipiului Rădăuți

Fata in Fata lc     În emisiunea “Față în Față” realizată în studioul VIVA FM Rădăuți, Marius Cocoș a avut un invitat special.

Luca Ciubotaru, un tânăr de numai 23 de ani, un tânăr de mare succes, care reprezintă cu cinste România la ONU.

Pasionat de economie, Luca Ciubotaru a absolvit Colegiul Național “Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, în anul 2010, ca șef de promoție.

În același an, a avut două dosare de admitere aprobate, pe specializarea Finanțe-Bănci, în Marea Britanie și în Danemarca, însă a ales să rămână în țară și a urmat cursurile Universității “Alexandu Ioan Cuza” din Iași, pe care a absolvit-o în 2014, în prezent fiind masterand.

În paralel, este în an terminal la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

Anul trecut, a primit responsabilitatea de a fi delegatul de tineret al României la ONU, după ce a promovat un concurs organizat de Ministerul Tineretului și Sportului și de Ministerul Afacerilor Externe.

Mandatul său presupune reprezentarea intereselor tinerilor români la ONU și promovarea valorilor Națiunilor Unite la nivel național.

Luca Ciubotaru este cel mai tânăr cetățean de onoare al municipiului Rădăuți, titlu pe care l-a obținut în primăvara acestui an, și de curând a fost numit cetățean de onoare al localității sale natale, Bilca.

Luca Ciubotaru este stabilit în București și așa se explică faptul că săptămâna trecută a patricipat activ la protestele care au avut loc în urma tragediei de la Clubul “Colectiv”.

Luca Ciubotaru a vorbit la VIVA FM despre evoluția și formarea sa profesională, despre cerințele tinerilor și aspirațiile lor, despre revendicările protestatarilor, concluzionând că educația este primordială.

0:00
0:00
0:00

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments