full screen background image

A fost arestat autorul accidentului mortal de aseară, de pe Calea Uniri din Suceava

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     Aseară, la  ora 20.37, în  timp ce conducea autoturismul, pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, în momentul în care a ajuns la o trecere de pietoni presemnalizată şi semnalizată prin indicatoare rutiere, un tânăr, de 24 de ani, din oraşul Salcea, a accidentat mortal un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Suceava.

Victima traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat într-un autobuz condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Suceava, şi apoi în autoturismul condus regulamentar în spatele autobuzului, de un tânăr, de 19 ani, din comuna Panaci.

După impactul cu pietonul, autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr din municipiul  Suceava.

Din accident a mai rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului şi a pasagerilor din autoturismul condus de acesta, o tânără, de 19 ani, din municipiul Vatra Dornei, şi un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Suceava.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului, urmând ca astăzi să fie prezentat parchetului și instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul din Salcea a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments