full screen background image

Conferință de finalizare a unui proiect de îmbunătăţire a activităţilor educaţionale, la USV

usv fain     Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) organizează Conferința de finalizare a proiectului cu titlul „Îmbunătăţirea proceselor şi activităţilor educaţionale în cadrul programelor de  licenţă şi masterat în domeniul TIC prin crearea unui laborator de securitate informaţională”, POSDRU/156/1.2/G/142006.

Manifestarea va avea loc vineri, 6 noiembrie, ora 10.30, la USV, în Aula din Corp E.

Proiectul a avut drept obiectiv general extinderea oportunităților de învățare și promovarea inovării în învățământul superior prin organizarea de activități specifice asigurării securității informatice în condițiile simulării de laborator a atacurilor informatice.

Prin instruirea în domeniul securităţii informaţionale a unui grup țintă de 173 de persoane format din 168 de studenți şi masteranzi, și 5 cadre didactice universitare, proiectul contribuie la atingerea obiectivului general al POS DRU și la realizarea indicatorului de program privind dezvoltarea capitalului uman și asigurarea de oportunități sporite pentru participarea pe piața muncii, precum și la atingerea obiectivelor specifice care vizează promovarea educației și formării inițiale și continue de calitate, inclusiv a învățământului superior și cercetării, respectiv facilitarea inserției tinerilor pe piața muncii.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 18 luni.

Valoarea totală eligibilă a proiectului a fost estimată la 2.167.117,60 lei, din care AMPOSDRU prin OIPOSDRU MEN a acordat o finanţare nerambursabilă echivalentă cu 98% din această sumă.

La conferința de finalizare a proiectului sunt invitați reprezentanți ai presei, partenerii din proiect şi membrii grupului ţintă implicați în implementarea proiectului.

Manager de proiect a fost prof. univ. dr. ing. Alin Dan Potorac.

comments

comments