full screen background image

Incendiu la o gospodărie din Burla, cauzat de un conductor electric defect

pompieri3     Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Burla şi Volovăţ, au intervenit, marţi, cu trei autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei femei, din comuna Burla.

La sosirea echipajelor, ardeau cu flacără acoperişul şi mansarda casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, la anexele gospodăreşti şi la proprietatea învecinată.

Anunţat la ora 13:09, incendiul a fost lichidat la ora 14:50.

Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, tâmplărie din lemn şi PVC, obiecte de mobilier şi materiale textile.

Flăcările au degradat planşeul, pe 60 de metri pătraţi, pereţii camerelor de la mansardă, pe 80 de metri pătraţi, mobilier şi aparatură electrocasnică.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii militari au salvat restul locuinţei, anexele gospodăreşti şi proprietatea învecinată.

comments

comments