full screen background image

Propunerea Săptămânii 2 – 8 noiembrie

propunerea-2-8nov15

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • SORE – Când Vremea E Rea
0:00

Cântăreața Sore lansează cel mai recent single: „Când vremea e rea”. Pentru noua piesă, artista păstrează ritmul pop și pop-rock și ne încântă auzul cu ritmuri melodioase, pline de iubire. Versurile ne îndeamnă să visăm la o poveste frumoasă de dragoste.

Toamna nu aduce doar vreme capricioasă și temperaturi scăzute în termometru, ci și multe vești frumoase. Prima dintre ele este aceea că Sore Mihalache lansează cel mai recent single „Când vremea e rea”, care se ascultă pe repeat!

  • DISCLOSURE FT. LORDE – Magnets
0:00

Magnets, piesa compusă de Disclosure împreună cu Lorde, a avut premiera pe radio. Noul single este extras de pe albumul ”Caracal”, cel de-al doilea material din cariera grupului britanic.
Magnet, piesa înregistrată și compusă de Disclosure împreună cu Lorde, este, în opinia grupului, o compoziție ce-i pune artistei în valoare atât vocea, cât și aptitudinile de compozitoare.

  • OMI – Hula Hoop
0:00

După mega succesul cu piesa “Cheerleader”, OMI recidivează cu un nou single la fel de catchy și cu un videoclip ce ne aduce aminte de vara trecută.
“Hula Hoop” este cel de-al doilea single de pe albumul de debut al jamaicanului, “Me 4 U”, ce urmează să fie lansat în luna octombrie a acestui an.
OMI a primit premiul pentru “Hitul Verii” din partea Billboard pentru piesa “Cheerleader”, care domină în continuare și topurile de la noi din țară.

Care este melodia preferată?

  • DISCLOSURE FT. LORDE - Magnets (50%)
  • SORE - Când Vremea E Rea (33%)
  • OMI - Hula Hoop (17%)
Loading ... Loading ...

comments

comments