full screen background image

Aproape 700 de amenzi, în valoarea de peste 180.000 de lei, după o acţiune a poliţiştilor

Politia rutiera     În acest week-end, în baza Planului de Acţiune al Poliţiei Române la nivel naţional, s-au desfăşurat  activităţi pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi diminuarea riscurilor de accidente rutiere.

La acţiune au participat poliţişti de ordine publică, poliţişti rutieri şi poliţişti din cadrul structurilor de poliţie transporturi.

În activităţile desfăşurate, poliţiştii  au urmărit prevenirea comiterii de infracţiuni, asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, precum şi asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava au acordat o atenţie sporită prevenirii accidentelor rutiere generate de nerespectarea legislaţiei privind regimul trecerii la nivel cu cale aferată.

În acest sens, au fost organizate acţiuni pentru depistarea celor care încalcă legislaţia incidentă, fiind aplicate 23 de sancţiuni, în valoare de 2410 lei.

La nivelul judeţului Suceava au fost prezenţi în teren 432 de poliţişti – 103 de poliţişti rutieri, 312 de ordine publică şi 17 poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi.
Au fost constatate 13 infracţiuni , au fost reţinute 30 permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.
Totodată, au fost aplicate 663 de sancţiuni contravenţionale  în valoare de 189.966 lei.

Acţiunea va continua şi în cursul acestei zile,  scopul fiind creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, atât din punct de vedere al siguranţei fizice şi patrimoniale cât şi al siguranţei rutiere pe drumurile publice.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială şi a legislaţiei în domeniul rutier, urându-vă, totodată,  DRUM BUN, fără evenimente rutiere!

comments

comments