full screen background image

Elena Udrea, la DNA

elena udrea     Deputatul Elena Udrea a venit la DNA, vineri, pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile din noul dosar, ea declarând, întrebată dacă se aşteaptă să iasă cu cătuşe, că este ilegală punerea cătuşelor, adăugând: “Doar dacă am de gând să fug sau să mă bat cu procurorii”.

Elena Udrea a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 10.00 şi a spus că a venit să dea declaraţii în faţa procurorilor, precizând că putea să fie evitat “tot circul acesta” dacă era citată mai demult de anchetatori, în noul dosar, în care este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu şi fals în declaraţii.

Întrebată dacă este pregătită să iasă din nou în cătuşe de la DNA, după ce Camera Deputaţilor a dat aviz pentru reţinerea sa de către procurori, Elena Udrea a spus că legea prevede că este ilegală punerea cătuşelor.

“Nu ştiu. Se mai practică cătuşele? Este ilegal, să ştiţi, scrie în lege. Este ilegal să pui cătuşe … Doar dacă am de gând să fug sau să mă bat cu procurorii, sau …”, a adăugat Udrea.

comments

comments