full screen background image

Rapid Bucureşti – Rapid Suceava, în “Giuleşti”, de la ora 18

rap     Ultimul meci al rundei a X-a din seria I a ligii secunde de fotbal va avea loc astăzi, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul “Giuleşti”, între Rapid Bucureşti şi Rapid CFR Suceava.

Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, este încrezător în posibilităţile echipei sale.

“Echipa are un moral bun, după rezultatele bune de până acum, care ne-au adus în fruntea clasamentului. Am demonstrat că avem valoare şi cred că sunt întrunite toate premisele să facem un meci bun în Giuleşti, mai ales că jocul se va disputa în nocturnă, va fi televizat şi va beneficia de o asistenţă numeroasă. Din ce am văzut eu, bucureştenii nu sunt o echipă care să pună presiune continuă pe adversari, însă stau bine în teren, sunt organizaţi din punct de vedere tactic şi sunt foarte periculoşi pe contraatac. Aşa cum am mai spus, consider că noi nu avem nimic de pierdut, iar presiunea va fi pe echipa gazdă.”

Un sigur jucător indisponibil au sucevenii pentru acest joc, fundaşul central Radu Sava, care a suferit o întindere la muşchii inghinali, în timpul confruntării cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din runda precedentă.

Meciul va fi transmis în direct, de posturile de televiziune Digi şi Dolce.

comments

comments