full screen background image

Radu Ianovici – organizatorul evenimentului „Târgul de toamnă pentru copii” din Rădăuți la Viva FM

Radu Ianovici - Viva Cafe     Informații despre „Târgul de toamnă pentru copii” din Rădăuți ne-a adus la Viva CAFE, Radu Ianovici – organizatorul evenimentului și președintele Asociației de Părinți de la Şcoala Gimnazială „Regina Elisabeta” din Rădăuți.

“Târgul de toamnă pentru copii s-a născut în ideea în care am dorit să dezvoltăm abilitățile antreprenoriale la copii, am dorit să îi sensibilizăm pe aceștia pentru a prețui valorile morale, pentru a suda relațiile de familie, am dorit să dezvoltăm simțul practic la copii, să dezvoltăm colectivitatea din care fac parte și de ce nu să avem parte de socializare și divertisment. Până la urmă de plăcerea de a face lucruri frumoase.”

Iulia Sîrghi: La ce ediție a ajuns acest eveniment?

”Este abia la cea de-a 2-a ediție, anul trecut la prima ediție am avut un succes neașteptat, nu m-am așteptat ca punând în practică o idee pe care o aveam de ceva timp, mergând prin țările vestice am văzut copii care știau să își pună în valoare lucrurile de care nu mai aveau nevoie în casă: jucării bune, hăinuțe bune la sume modice. La acest târg copiii vor vinde produse culinare autentice făcute acasă, articole handmade, va fi și o paradă a costumelor de toamnă.”

Iulia Sîrghi: Când va avea loc târgul de toamnă din Rădăuți?

“Am stat cu ochii pe prognoza meteo de vreo 2-3 săptămâni, târgul va avea loc pe 25 octombrie, la ora 12, în zona foișorului de la fântâna arteziană din parcul central din Rădăuți. Avem și un slogan: Dacă vrei să te distrezi, dacă vrei să faci copiii fericiți sau dacă vrei să fii pentru o zi copil…Vino la Târgul de Toamnă pentru copii!”

Iulia Sîrghi: V-ați gândit să extindeți evenimentul și pe Suceava?

”Nu neapărat pe Suceava, ci să unim toate școlile din Rădăuți. Spațiul deocamdată nu ne permite. Fiecare stand va avea o strategie de marketing pe care noi o vom premia. Trebuie să găsească soluții de promovare dintre cele mai năstrușnice, o să premiem standul care o să facă cele mai mari vânzări, cel mai frumos stand amenajat, cel mai frumos costum.”

Echipa Viva Fm vă transmite: ”MULT SUCCES!”

comments

comments