full screen background image

Directorul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu

Fata-in-Fata-gheorghiu     Directorul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, a fost invitatul de miercuri al emisiunii “Faţă în Faţă”.

Lucian Gheorghiu a vorbit despre unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale mediului de afaceri sucevean, “Gala excelenţei în afaceri – Topul firmelor”, care va avea loc vineri, 24 octombrie, la “Conacul Domnesc” din Şcheia.

În cadrul Galei, vor fi premiate cele mai performante companii sucevene din anul 2014.

Pentru comunitatea de afaceri din Bucovina, „Gala excelenţei în afaceri” a devenit un eveniment de referinţă, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri.

Ediţia din acest an va reprezenta un moment de rememorare şi evaluare a timpului care a trecut şi a muncii depuse cu greutăţile şi împlinirile ei.

Pe de altă parte, Topul Firmelor reprezintă şi un barometru al realităţii economice judeţene şi o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor pe care managerii companiilor locale le-au obţinut în anul în care s-a scurs, în ciuda obstacolelor întâmpinate.

Poţi asculta, mai jos, înregistrarea integrală a emisiunii în care a fost invitat directorul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu.

0:00

comments

comments