full screen background image

Anca Rîsnicu, reprezentant al Asociației Blijdorp România, despre Concursul Național “EuropeAffiche”!

bl     Asociaţia „Blijdorp România” Suceava, organizează, vineri, 23 octombrie, la Hotel “Imperium” din Suceava, începând cu ora 10:00, împreună cu iniţiatoarea acestui eveniment, Fundaţia “Jerome Lejeune” din Franţa, a IV-a ediţie a concursului național “EuropeAffiche” 2015.

Anca Rîsnicu, reprezentant al Asociației Blijdorp România, a fost prezentă, în această dimineață, în studioul Viva FM, alături de matinalii Andrada și Călin.

Ea a dat mai multe detalii cu privire la evenimentul care se va desfășura pe 23 octombrie.

Anca Rîsnicu: “Concursul se adresează tinerilor/adulților cu dizabilități,iar tema din acest an este Instrumente muzicale în folclorul Țărilor Europene. Scopul concursului este de a lărgi orizontul de cunoaștere al persoanelor cu nevoi speciale, a facilita comunicarea și a îmbunătăți capacitatea de exprimare. În concurs vor participa 6 echipe din România, fiecare compusă din maxim 4 persoane cu dizabilități și 2 însoțitori.”

Marele premiu al concursului constă în organizarea unei vizite la Parlamentul Europei din Bruxelles, pentru echipa câștigătoare, unde aceasta își va prezenta posterul câștigător.

Interviul integral cu Anca Rîsnicu îl puteți asculta mai jos!

0:00

comments

comments