full screen background image

Pelerinajul de la Sfânta Parascheva a adus BOR câștiguri de 5 milioane de euro

sf-parascheva     5 milioane de euro, acesta este reţeta financiară de succes a Bisericii Ortodoxe Române cu ocazia pelerinajului la moastele Sfintei Parascheva, potrivit B1 TV.

Banii au intrat în conturile bisericii de la oamenii care au venit să se închine la racla Sfintei Parascheva, însă sumele plătite de credinciosi sunt mai mari, dacă punem la calcul şi banii de cazare sau transport.

De plătit au plătit chiar şi persoane care au fost aduse cu forţa în biserică pentru a scăpa de duhurile rele.

Și persoanele demonizate au venit la racla Sfintei Parascheva, mai ales că se spune că pe 14 octombrie o exorcizare face minuni.

Pelerinajul credinciosilor la rămăşiţele sfinte au însemnat un profit important pentru Biserica Ortodoxă Română, notează bzi.ro. 5 milioane de euro sunt banii pe care i-a încasat Biserica de la oameni, bani veniţi din donații, pomelnice, sau vânzarea obiectelor bisericești. Fonduri neimpozitabile.

Pentru cei care au îndurat vremea rea, cheltuielile au fost mai mari, pentru că au mai dat câteva milioane de lei pe transport și cazare pentru aproape o săptămână de pelerinaj. La Iași cozile de pelerini s-au întins pe mai bine de 3 kilometri.

comments

comments