full screen background image

Satul Păiseni, în continuare fără curent electric. În alte 6 localităţi, energia electrică este parţial întreruptă

energie electrica     În această dimineaţă, situaţia în judeţul Suceava se prezintă astfel:

Pe drumurile naţionale din judeţ carosabilul este umed, se circulă corespunzător.

Pe raza de activitatea a Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, s-a acţionat cu 1 UNIMOG pe DN 17 (tronsonul Stroieşti-Ilişeşti) şi au fost răspândite 3 tone de material antiderapant. În momentul de faţă, se patrulează cu o utilitară pe DN 2E Vârfu Dealului – Cacica.

Pe raza de activitate a Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, pe DN 17 (zona Mestecăniş) s-a acţionat cu 1 UNIMOG şi au fost răspândite 3 de tone de material antiderapant. În momentul de faţă, se patrulează cu o utilitară pe DN 17A (zona Suceviţa).

Pe drumurile judeţene din judeţul Suceava, carosabilul este umed. S-a acţionat preventiv cu 4 autoutilaje pe 5 drumuri judeţene. Au fost împrăştiate 20 de tone de material antiderapant. În momentul de faţă, nu se patrulează cu utilitare.

În judeţul Suceava, traficul feroviar se desfăşoară fără disfuncţionalităţi.

Toate echipele E.ON Moldova – filiala Suceava sunt în teren şi lucrează la remedierea disfuncţionalităţilor din toate cele 7 de localităţi din judeţul Suceava.

O localitate (satul Păiseni din comuna Cornu Luncii) este total nealimentată cu energie electrică, iar alte 6 localităţi (Sasca Mare, Mălini, Văleni, Crucea, Straja şi Vatra Moldoviţei) sunt parţial nealimentate cu energie electrică.

În localitatea Crucea, echipele operative E.ON sunt ajutate de echipe ale Direcţiei Silvice Suceava, în vederea degajării arborilor căzuţi.

Se lucrează la remedierea a 5 linii electrice şi a 20 posturi de transformare.

Cotele şi debitele principalelor râuri din judeţ au fost în creştere.

comments

comments