full screen background image

Încălzirea locuinţelor din Suceava racordate la sistemul centralizat, în pericol

clsv 1410     După o oră şi 20 de minute de discuţii pro şi contra, primul punct de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local de astăzi a fost votat.

Este vorba de proiectul referitor la aprobarea raportului de evaluare al negocierii directe organizate pentru atribuirea contractului de delegare al gestiunii prin concesionarea serviciului public de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice produse în sistem  centralizat în municipiul Suceava.

Proiectul a obţinut 12 voturi pentru, 7 abţineri şi unul împotrivă.

Cel de-al doilea proiect de pe ordinea de zi, cel referitor la atribuirea contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport distribuiţie şi furnizare a energiei termice firmei “Thermonet” a picat.

Au fost 12 voturi pentru, 7 abţineri, din partea consilierilor PSD, şi unul împotrivă.

Pentru a fi adoptat, proiectul avea nevoie de 16 voturi pentru.

Având în vedere că de acest proiect depindea încălzirea locuinţelor sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat, primarul Ion Lungu a convocat o şedinţă de îndată, pentru ora 16.00.

Tot în şedinţa extraordinară de astăzi, viceprimarul liberal Lucian Harşovschi a declarat că PNL-ul îi retrage sprijinul politic primarului independent Ion Lungu, motivul fiind gestionarea defectuoasă a programului de asfaltări în municipiul Suceava.

comments

comments