full screen background image

Propunerea Săptămânii 12 – 18 octombrie

propunerea12-18oct15

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • OTTO KNOWS – Next To Me
0:00

Otto KNOWS, pe numele lui adevărat Otto Jettman este un DJ și producător muzical suedez. Muzica lui este mai cunoscută în Suedia, Belgia și Germania și a colaborat cu artiști precum Britney Spears sau Avicii.
Next to me, este o încercare de a demonstra că muzica lui Otto poate fi și internațională. Sunteți de aceeși părere?

  • ROBIN SCHULZ – Sugar (&Francesco Yates)
0:00

DJ-ul Robin Schulz se bucură de succes după lansarea celui mai recent single, “Sugar” (ft. Francesco Yates), care ocupă prima poziție în topurile muzicale din Germania și cu siguranță nu se va opri aici. Pe Spotify, piesa a avut o ascensiune fulminanta de 31 de locuri săptămâna trecută, clasându-se în prezent pe locul 24 cu 5,7 milioane de stream-uri. În plus, Robin este, în prezent, unul dintre cei 5 artiști care se bucură să aibă 3 piese simultan în topul global Spotify.

Robin Schulz a devenit rapid unul dintre cei mai de succes artiști germani din ultimii 20 de ani, grație hiturilor lansate din septembrie 2014 și până în prezent și a reacțiilor extraordinare pe care le-a generat albumul “Prayer” – distins cu discul de aur. În ultimele luni, Schulz și-a adjudecat nu mai puțin de 60 de trofee printre care și un premiu ECHO în Germania. Super hitul său, “Prayer in C” l-a propulsat pe prima poziție în iTunes în nu mai puțin de 40 de țări și a ocupat primele locuri în topuri în 17 țări diferite.

  • VUNK – Un Nou Univers
0:00

Single-ul “Un Nou Univers” poartă și numele concertului pe care trupa Vunk l-a susținut la Sala Polivalentă, pe 7 octombrie, primul show din România sub forma unui eveniment multimedia.

Vunk revoluţionează ideea de concert atât din punct de vedere al spectacolului de pe scenă, cât şi din punct de vedere al mesajelor şi al campaniilor, spun reprezentanții trupei.

După ce şi-au invitat fanii în „Oraşul Minunilor” şi, de-aici, au plecat împreună „Înconjurul lumii”, după ce au format cea mai mare comunitate de „visători” pentru ca, mai apoi, să se oprească într-o zi a „Dorului”, trupa Vunk deschide porţile către „Un Nou Univers”. Vă invităm să îl descoperiți!

Care este melodia preferată?

  • ROBIN SCHULZ - Sugar (&Francesco Yates) (67%)
  • VUNK - Un Nou Univers (33%)
  • OTTO KNOWS - Next To Me (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments