full screen background image

Social-democraţii votează pentru alegerea preşedintelui partidului

liviu dragnea     Social-democraţii au început, duminică dimineaţă, să vină la urne pentru a alege preşedintele partidului, singurul candidat de la acest scrutin intern fiind Liviu Dragnea, actualul preşedinte interimar al partidului. Premierul Victor Ponta spune, într-o postare pe contul său de Facebook, că, “după aproape 6 ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid”, menţionând că va fi “alături de echipa” din fruntea formaţiunii.

“După aproape 6 ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid. Votez pentru echipa şi pentru continuarea creşterii. Am făcut echipă bună cu Liviu şi sunt convins că va continua proiectele bune pe care le-am început împreună – modernizarea partidului, deschiderea sa spre urban în paralel cu menţinerea unei legături speciale cu zona rurală, atragerea de cât mai mulţi tineri, conectarea la problemele reale ale românilor”, a scris Ponta pe Facebook.

“Voi fi alături de echipa din fruntea partidului. Sunt convins că, la anul, PSD va putea obţine o performanţă cel puţin la fel de bună ca cea din alegerile locale, parlamentare sau europene”, a continuat el.

comments

comments