full screen background image

Târg de voluntariat, la Shopping City Suceava, în perioada 10-11 octombrie

targ de voluntariat 15     În perioada 10-11 octombrie, Shopping City Suceava te invită să descoperi poveștile motivaționale ale voluntarilor și proiectele care schimbă zilnic comunitatea în care trăiești, în cadrul primei ediții a Târgului de voluntariat intitulat „Voluntarii schimbă comunitatea”, eveniment care își propune să promoveze importanța voluntariatului și impactul acestuia în mediul sucevean.

Timp de două zile, vizitatorii vor avea ocazia de a cunoaște organizațiile non-guvernamentale și asociațiile care beneficiază de implicarea activă a voluntarilor, precum și de a afla mai multe despre proiectele derulate de acestea.
Totodată, cei care vor dori să cunoască pe deplin lumea voluntariatului vor avea ocazia de a se înscrie într-una dintre organizațiile care activează în oraș.

Fie că vorbim despre sănătațe, educație, cultură și conservarea tradițiilor sau oportunități de dezvoltare personală și profesională pentru elevi și studenți, în fiecare domeniu există personae cu realizări notabile și care au un impact major în societate.

Activitățile de voluntariat pot avea un impact puternic asupra traiectoriei profesionale a unui tânăr.

Dintre toate tipurile de învățare informală și non-formală, voluntariatul este cea mai complexă modalitate de a învăța, de a te dezvolta și de a împărtăși cele dobândite și cu cei din jur.

Târgul de voluntariat va putea fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza