full screen background image

Concurs pentru ocuparea funcţiei de secretar al municipiului Rădăuți

primaria radauti     Joi, 8 octombrie, la Agenția Națională a Funcționarilor Publici va avea loc examenul pentru ocuparea funcţiei de secretar al municipiului Rădăuți, calitate pe care actualmente o îndeplinește prin ordinul prefectului, secretarul comunei Frătăuții Noi, Marinică Sofroni.

Patru radauteni aspiră la acest post si vor sustine examenul.

Mai precis, vor participa actualul secretar, precum şi Elena Mitric, șef serviciu Administrație Publică Locală din Primăria Rădăuți, Tatiana Cărbune, secretarul comunei Volovăț, și Florin Tiperciuc, jurist la Socom Crinul Rădăuți.

Concursul consta într-o proba de verificare a cunoștințelor PC, apoi urmează proba scrisă.

Cei care vor realiza minim 70 de puncte la proba scrisă se vor califica pentru interviu, proba care decide câștigătorul concursului.

Din comisia de evaluare fac parte doi membri din executivul rădăuțean, Victor Nițu și Tatiana Senegeac, de la serviciile Urbanism și Taxe-Impozite, subprefectul de Suceava, Atanasă Nistor, și doi reprezentanți ai ANFP.

Reamintim că, în luna mai, ANFP a mai organizat un concurs pentru postul de la Rădăuți, însă nici unul dintre cei cinci participanți de atunci, printre care și actualul secretar, Marinică Sofroni, nu a reușit să acumuleze 70 de puncte după proba scrisă.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments