full screen background image

Expoziția “Inimi unite”, la Shopping City Suceava, pe 8 octombrie

inimi unite     Shopping City Suceava va găzdui, pe 8 octombrie, de la ora 17:00, vernisajul expoziției ”Inimi unite”, organizată de Filiala Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în colaborare cu Asociația ”Artă și Umanitate” și Filiala Uniunii Artiștilor Plastici din Cernăuți.

Expoziția face parte din proiectul “Dialoguri artistice”, iar în cadrul acesteia vor participa aproximativ 60 de artiști cu peste 100 de lucrări noi, care nu au fost expuse la Cernăuți. În plus, la vernisaj vor fi  prezenți și plasticieni din Cernăuți.

Expoziția “Inimi unite” și “Simpozionul Artelor Vizuale” au avut loc mai întâi la Centrul Cultural” Vernisaj” din Cernăuți în lunile mai – aprilie, 2015. Au participat 65 de artiști din Cernăuți și Suceava cu peste 120 de lucrări de pictură, grafică, sculptură, metal, ceramică, tapiserie, bijuterii, creație vestimentară.

Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava prin programul de finantare 2015. Manifestările se desfășoară și cu sprijinul Consulatului General al României la Cernăuți prin doamna Eleonora Moldovan, consulul general.

comments

comments