full screen background image

Preţ unic, de 20 de lei, pentru biletele de la meciul cu Finlanda

arena nationala     Șeful FRF, Răzvan Burleanu a vorbit într-o conferință de presă despre decizia UEFA, aceea ca meciul dintre România și Finlanda, din preliminariile Campionatului European din 2016 să se joace cu spectatori. Acesta i-a îndemnat pe români să vină într-un număr cât mai mare pentru a susține Reprezentativa României.

„Este o partidă extrem de importantă, iar decizia de primă instanță a UEFA a fost scoasă la apel. Aseară am avut mult de lucru, muncim 24 de ore din 24 pentru ca meciul să se desfășoare în cele mai bune condiții”.

Acesta a ținut să le mulțumească suporterilor care și-au achizișionat bilete virtuale fictive prin proiectul Arena Fanilor.

“Vreau să mulțumesc fanilor de pe Arena Fanilor. Au dovedit atașament , civilizație și dragoste față de echipa națională. Pentru ei stadionul virtual a devenit real.”

În ceea ce privește prețul biletelor, Burleanu a precizat că fiecare tichet va costa 20 de lei, indiferent de zona aleasă pentru vizionarea partidei.

“Am decis ca toți cei care și-au achizițonat bilete virtuale să le poată preschimba. Ne dorim ca peste 50.000 de români să fie prezenți la acestă partidă importantă pentru calificarea la EURO.

Vor fi prețuri reduse, un preț unic de 20 lei, fie că stau la tribuna I, peluze sau inele și se va merge pe principiul primul venit, primul servit.”

Biletele se pot comanda de pe site-ul bilete.frf.ro sau de la casele de bilete ale Arenei Naţionale şi din punctele de vânzare Inmedio și Germanos.

„Timpul extrem de scurt nu ne permite transportul biletelor, așa că ele se vor primi pe adresa de e-mail și vor putea fi scanate. Pentru cei care vor să meargă la Arena Națională, casele se vor deschide de la ora 14”, a încheiat șeful FRF, Răzvan Burleanu.

România va întâlni Finlanda joi, pe Arena Națională, în penultimul meci al grupei F, pentru calificarea la Turneul final de anul viitor din Franța.

comments

comments