full screen background image

Sucevenii din sistemul centralizat de termoficare mai au doar două zile pentru a renunța la “Termica”

calorifer 2     Societatea “Termica” îi anunţă pe sucevenii racordaţi la sistemul centralizat că miercuri va începe, etapizat, procesul de umplere a instalaţiilor de distribuţie a agentului termic pentru încălzire.

Localnicii care au intervenit la instalaţii trebuie să verifice şi să finalizeze eventualele lucrări, pentru a evita pierderile de apă în instalaţiile proprii şi eventualele daune materiale.

După 7 octombrie, conform prevederilor legale, nu se vor mai aproba debranşări de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic.

În scopul remedierii operative a avariilor ce pot apărea în sistem, asociaţiile de proprietari pot contacta personalul specializat din cadrul Dispeceratului Termoficare, la numărul de telefon 0230.520.924.

“Termica” mai solicită asociaţiilor să comunice, înainte de furnizarea încălzirii, imobilele în care au vut loc deconectări sau reconectări care au produs modificări ale instalaţiilor interioare de încălzire, în vederea realizării echilibrărilor hidraulice.

comments

comments