full screen background image

Propunerea Săptămânii 05 – 11 octombrie

propunerea5-11oct15

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • MACKLEMORE FT. RYAN LEWIS – Downtown
0:00

Surpriză de proporţii în showbiz! Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti la nivel internaţional a devenit tătic în urmă cu două luni, însă informaţia a fost abia acum dezvăluită.
Cântăreţul Macklemore, în vârstă de 32 de ani, a devenit tată pentru prima oară în urmă cu patru luni. El şi logodnica lui, Tricia Davis, au dorit să ţină departe de ochii curioşilor informaţia conform căreia cei doi sunt părinţi.
Ben Haggerty cunoscut sub numele său de scenă Macklemore, este un rapper american. El a început să cânte în anul 2000, iar acum colaborează cu producătorul Ryan Lewis, violonistul Andrew Joslyn și trompetistul Owuor Arunga.
În același timp, Macklemore nu stă departe nici de muzică. Downtown e o colaborare cu Ryan Lewis.

  • MAJOR LAZER FT. ELLIE GOULDING – Powerful (&Tarrus Riley)
0:00

Ellie Goulding are puteri paranormale în cel mai nou videoclip lansat de Major Lazer – Powerful. Cântăreața britanică, alături de Tarrus Riley, își manifestă puterile telekinetice într-o cafenea unde dau totul peste cap.
Videoclipul a fost regizat de James Slater, iar Powerful e cel de-al doilea single lansat în mod oficial de pe cel de-al treilea material de studio semnat de Major Lazer – Peace The Mission.
Major Lazer s-a bucurat de un succes incredibil cu primul single extras de pe noul lor album – Lean On. Un featuring cu MO și DJ Snake, piesa a ajuns un super hit, fiind pe primul loc în topuri din întreaga Europa, inclusiv în România. În SUA a ajuns pe locul 9 în Hot 100, pe prima poziție în Hot Dance/Electronic Songs, iar în Marea Britanie a urcat pe primul loc în topul pieselor dance.

  • SPEAK – Din Întâmplare
0:00

„Întâmplător? Niciodată!” Cam așa ar spune cineva care își imaginează că viața poate fi organizată până în cele mai mici detalii și nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Paradoxal sau nu, cele mai frumoase lucruri pe care le trăim, cu precădere dragostea, apar din întâmplare și avem nevoie de adrenalină și gustul bittersweet al neprevăzutulu sau, cel putin, acesta este mesajul pe care vrea să ni-l transmită Speak în cel mai nou single al său.
„În viața mea lucrurile cu adevărat importante nu au venit programate. Din întâmplare am ajuns să fac muzică, să întâlnesc atâția oameni minunați, să găsesc iubirea adevărată (poate cel mai greu lucru de atins). Fiecare dintre noi are parte de astfel de întâmplări, trebuie însă să ne lăsăm uneori duși de val și să ne asumăm un risc. E mai bine să regreți ce ai facut, decât să regreți ceva ce ai fi putut face, dar n-ai făcut. Ăsta e motivul pentru care am scris piesa „Din întâmplare”. E o piesă simplă, sinceră, dedicată celor care iubesc, au iubit sau își doresc să iubească.”, ne spune Speak.

Dacă Speak are sau nu dreptate, rămâne să decidem după ce ascultăm piesa compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production de artist împreună cu Vlad Popescu, Marius Pop, Alexandru Racovita și Theea Miculescu.

Care este melodia preferată?

  • MAJOR LAZER FT. ELLIE GOULDING - Powerful (&Tarrus Riley) (67%)
  • SPEAK - Din Întâmplare (33%)
  • MACKLEMORE FT. RYAN LEWIS - Downtown (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments