full screen background image

Administratorul Casei de Cultură a Studenților a USV, Adrian Crăciunescul: “Anul universitar începe cu atmosfera pe care şi-o doresc studenţii!”

crac     Astăzi, la ora 19, în Grădina Englezească a Universității “Ştefan cel Mare” Suceava, Casa de Cultură a Studenților (CCS) din cadrul USV va organiza un concert deosebit la care sunt așteptați să participe toți studenții universității, și nu numai.

Invitații speciali ai manifestării sunt membrii formației Spitalul de Urgență.
Concertul va fi deschis de trupele sucevene Artis Band și Icarus iar, în încheiere, atmosfera va fi întreținută de trupa Tesla System.

Iulia a stat de vorbă cu administratorul CCS, Adrian Crăciunescul:

”După ce s-a deschis anul universitar într-o manieră academică, noi am hotărât ca studenții să înceapă anul universitar cu un concert și cu atmosfera studențească pe care și-o doresc.”

Iulia: La ce activități pot participa studenții în cadrul Casa de Cultură a Studenților din Suceava?

”Pot participa la lecții de chitară, lecții de pian, lecții de percuție, avem un cerc de pictură, am înființat un cor al universității, în interiorul instituției își desfășoară activitatea postul de radio online  – Radio USV – unde studenții au posibilitatea să facă practică și să câștige experiență în acest domeniu, avem trupa de teatru Fabulinus care își continuă activitatea, o să avem un casting pe 14 octombrie, pentru a complete locurile libere pe care le avem. Suntem în căutare de noi talente! Avem Ansamblul Artistic Studențesc ”Arcanul” cu tradiții și dansuri. Toate cursurile sunt gratuite pentru studenți.”

Iulia: Joi o să avem parte de un concert cameral la Usv, ce ne spui despre acesta?

”Joi, începând cu ora 19.00, în Auditoriumul ”Joseph Schmidt” din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare o să fie un concert cameral susținut de trio-ul instrumental ”A Piacere”, format din Călin Fărcăsel la flaut, Andreea Ocheană la vioară și Andrei Enoiu la pian. Vă așteptăm!”

0:00

comments

comments