full screen background image

Premierul promite pensii mai mari

pensionari     Premierul Victor Ponta promite pensii mai mari în 2016. Şeful Guvernului le-a spus pensionarilor din Târgu-Jiu că nu va pleca din funcția până nu va mări pensiile și anul viitor, aşa cum a făcut din 2013 până acum.

Premierul a fost prezent, alături de președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, la Balul Pensionarilor, organizat de Primăria Târgu-Jiu la un restaurant din municipiu pentru aproximativ 1.500 de vârstnici.

„În 2013 am reuşit să mărim pensiile. În 2014 la fel. În 2015 la fel. Îmi zicea cineva când am intrat aici că să nu plec de la guvernare. Păi nu plec, că trebuie să le mărim şi în 2016”, a spus Victor Ponta.

Promisiunile premierului vin în contextul în care, potrivit unor surse, el nu va mai ocupa funcția la finalul lunii. Cu toate acestea, liderii PSD dezmint că ar exista, în acest moment, un scenariu al debarcării lui Victor Ponta din fruntea Guvernului. Liviu Dragnea a declarat că până acum nu a avut nicio discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis pe această temă. Surse politice susţineau că social-democraţii ar pregăti schimbarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria, iar şeful statului ar fi oferit asigurări că va nominaliza tot un premier al coaliţiei de guvernare.

comments

comments