full screen background image

Percheziţii la Primăria Baia Mare

mascati-mateiu     Procurorii DNA fac 12 percheziţii, joi, la Primăria Baia Mare, la clubul de handbal HCM, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2014-2015.

Cercetările în această cauză sunt făcute de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj, Biroul Teritorial Baia Mare şi vizează săvârşirea unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, care ar fi fost comise în perioada 2014-2015, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Procurorii fac 12 percheziţii în municipiul Baia Mare, dintre care una este la sediul unei instituţii publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că se fac percheziţii la Primăria Baia Mare, de unde sunt ridicate mai multe documente. De asemenea, anchetatorii ridică documente şi de la Handbal Club Municipal (HCM) Baia Mare.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii, Serviciul Judeţean Anticorupţie Maramureş şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Maramureş.

comments

comments