full screen background image

Acuzaţii grave între liderii PNL

pnl     E deja o axiomă a momentului faptul că membrii PNL sunt mai preocupați acum de luptele interne decât de opoziția la PSD. Mai grav este însă faptul că influenţa unor lideri ai partidului în media transformă acest război într-o bătălie privind discreditarea la comandă, mai exact în “emisiuni comandate”.

Concret, senatorul Alin Tișe, fost președinte al Consiliului Județean Cluj din partea PDL, îl acuză pe actualul șef al CJ Cluj , Mihai Seplecan, că ar fi comandat o emisiunea la postul de televiziune Antena 3 în care să fie acuzați el, Emil Boc, Nicoară și Ioan Rus.

Președintele analfabet NaNaClub alias “io îs președinte” a trecut la fapte grave. A comandat emisiuni de atac și discreditare la Antena 3 împotriva lui Rus, Nicoara, Boc și a mea”, scrie Tișe pe Facebook.

Acuzaţia lui Tişe pare credibilă, mai ales că emisiunea despre care vorbește senatorul liberal se numește “Exces de putere” și este prezentată de Oana Stancu, nimeni alta decât soția deputatului PNL Daniel Zamfir.

Săptămâna trecută a fost primul episod, iar săptămâna asta, vineri, va fi episodul II. Curat murdar. Nenorocitul analfabet a trecut la lucruri de nepermis. A trecut la chestiuni personale în dorința de a face rău nouă şi familiilor noastre”, afirmă Tișe.

Fostul președinte al CJ Cluj din aripa PDL-istă avertizează că “jocul abia acum începe”.

Rămâneți aproape ca sa vedeți cine este acest oligofren analfabet care se pretinde curat“, mai scrie Alin Tişe pe reţeaua de socializare.

În emisiunea la care Tişe face referire, Oana Stancu susţinea că “Ioan Rus şi Emil Boc sunt capii aceleiaşi mafii de la Cluj“, mare parte din acuzaţiile din emisiune bazându-se pe articole din presa locală.

comments

comments