full screen background image

Accident grav pe DN 1. Două persoane au murit

smurd     Un accident grav s-a produs, luni dimineaţă, pe DN 1. O maşină a derapat şi a izbit violent un autocar. Cele două persoane care se aflau în autoturism şi-au pierdut viaţa, informează România TV.

Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea brașoveană Șercaia, pe DN 1. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autocar care transporta 60 de persoane de acasă la munca.Din nefericire, în urma impactului violent, cele două persoane din maşină au decedat. Pentru a scoate trupurile neînsufleţite ale acestora a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare. Persoanele din autocar au suferit doar răni uşoare.

La faţa locului au intervenit poliţiştii şi şase autospeciale SMURD.

“ISU a intervenit cu şase autospeciale SMURD şi una de Descarcerare. Cele două persoane din autoturism erau decedate, persoanele din microbuz prezintă mici escoliaţii. Autocarul era de transport persoane, de acasă la muncă. Nu cred că erau persoane minore în autocar”, a declarat Ciprian Nan, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Potrivit primelor informaţii, este posibil ca accidentul să se fi produs din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, unul dintre şoferi să fi întâmpinat probleme din această cauză.

comments

comments