full screen background image

Întrerupere a alimentării cu apă, joi, în cartierele sucevene Zamca şi Burdujeni

?????????????????????????????????????     Furnizarea apei reci se va întrerupe, joi, 17 septembrie, între orele 08.00 şi 20.00, în cartierele Zamca şi Burdujeni din municipiul Suceava.

Întreruperile se datorează implementării proiectului “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din municipiul Suceava”, cu termen de finalizare sfârşitul lunii septembrie.

Astfel, în Zamca, fără apă rece vor rămâne sucevenii care locuiesc pe str. Mărăşeşti, de la intersecţia cu str. Mărăşti, până la intersecţia cu str. Zamcei, precum şi pe străzile Cireşoaia şi Zimbrului.

În Burdujeni, furnizarea apei se va întrerupe în zona Cuza Vodă I – str. Gheorghe Doja, de la intersecţia cu str. Mircea Damaschin, până la intersecţia cu Calea Unirii, Calea Burdujeni, de la intersecţia cu str. Gheorghe Doja, până la intersecţia cu Calea Unirii, străzile Mircea Damaschin, Baladei, Celulozei, Şoimului, Călimani şi Rarău, precum şi blocul 92 de pe Calea Unirii.

De asemenea, nu vor fi alimentate cu apă nici punctele termice” T.R.C.”, “Cuza Vodă 1” şi “Cuza Vodă 2”, astfel încât sucevenii arondaţi acestor puncte nu vor beneficia nici de apă caldă.

Locuitorii imobilelor şi agenţii economici din zonele menţionate trebuie să-şi facă rezerve suficiente de apă potabilă.

comments

comments