full screen background image

Victor Ponta, la DNA

ponta     Premierul Victor Ponta a declarat, marți, după ce s-a prezentat la sediul DNA, că a adus la dosar decizia Curții Europene de justiție din 3 septembrie.

“Am vrut eu să depun (n.r. la dosar) decizia Curții Europene de justiție din 3 septembrie, care explică ce se întâmplă cu contractele de prestări de servicii. Curtea Europeană de justiție spune să ne vedem de treaba noastră, atâta vreme cât mi-am plătit taxele”
, a spus Ponta.

Șeful executivului a precizat că vroia să discute și cu procurorul, dar că acesta îl va chema, probabil, după ce va studia documentul.

Premierul a mai spus că speră “să se aplice decizia Curții Europene de justiție, dacă tot suntem o țară europenă”.

Premierul Victor Ponta a ajuns marți la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a depune un document foarte important la dosar.

Premierul s-a prezentat ultima oară la DNA pe data de 3 septembrie, când a cerut ca partea de dosar care îl privește să fie disjunsă din dosarul mare, pentru a se rezolva mai repede.
Ponta este cercetat pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor în dosarul Turceni-Rovinari.

În același dosar, Dan Șova este  cercetat pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.

comments

comments