full screen background image

Cătălin Nechifor va candida din nou pentru Consiliul Judeţean şi pentru şefia PSD Suceava

nechi viva 1903     Joi, 10 septembrie, în cadrul ședinței ordinare a Biroului Executiv al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Suceava, s-a hotărât ca lucrările Conferinței Județene de Alegeri să aibă loc în data de 30 septembrie.

Obiectivele prioritare, pe termen scurt, la nivelul organizației județene, sunt câștigarea Consiliului Județean Suceava și a majorității localităților din județ.

În acest sens, întrucât PSD are cel mai mare număr de aleși locali, primarii PSD în funcție vor candida pentru un nou mandat, iar în celelalte localități, se vor efectua sondaje de opini,e în vederea desemnării candidaților cu cele mai mari șanse de a fi aleși de către locuitorii municipiilor, orașelor și comunelor sucevene.

În cazul municipiului Suceava, după 12 ani de guvernare locală de dreapta, PSD va intra în competiția pentru alegerea noului primar cu cea mai bună variantă capabilă să reprezinte interesele cetățenilor și să aducă municipiul Suceava la standardul european pe care îl merită.

În cadrul ședinței, președintele Cătălin Ioan Nechifor și-a exprimat intenția de a candida pentru un nou mandat la conducerea organizației județene precum și la Consiliul Județean Suceava, așa încât buna guvernare locală și națională să poată fi continuată.

Totodată, Biroul Executiv a votat în unanimitate propunerea către conducerea națională ca, până la mijlocul lunii octombrie, să aibă loc Congresul Național al PSD, așa încât data de 1 decembrie să poată fi începutul campaniei pentru alegerile locale din vara anului viitor.

comments

comments