full screen background image

S-au încheiat probele eliminatorii ale concursului de admitere la Şcoala de Jandarmi Fălticeni

smsj sigla 2     Probele eliminatorii au fost promovate de 322 de candidaţi, reprezentând un procent de 70% din numărul total al candidaţilor înscrişi în concurs. Proba de verificare a cunoştinţelor are loc sâmbătă, 12 septembrie.

După instructajul de duminică, 6 septembrie, prezentat de către comandantul şcolii, colonel Marian Mircea Liviu, concurenţii au fost organizaţi pe 11 detaşamente, două pentru fete şi nouă pentru băieţi.

După parcurgerea probelor eliminatorii, 5 candidaţi s-au retras, 6 au fost declaraţi inapt/nepromovat medical, iar 126 nu au promovat proba de verificare a aptitudinilor fizice.

Astfel, în concurs, la finalul primei etape, au rămas 26 de fete, 295 de băieţi şi un candidat pentru locurile altor minorităţi.

Candidaţii urmează să susţină proba de verificare a cunoştinţelor sâmbătă, 12 septembrie.

Proba se desfăşoară la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni şi la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni.

Accesul în săli se face în intervalul orar 09.00-09.30.

Tabelul cu repartiţia candidaţilor în sălile de concurs este afişat la avizierul şcolii militare.

După predarea lucrărilor, candidaţii vor reveni în sălile de examen pentru corectarea lucrării, aflând astfel, pe loc, punctajul obţinut.

Conform graficului de desfăşurare a concursului de admitere, disponibil şi pe site-ul şcolii, rezultatele finale vor fi afişate duminică, ora 20.00.

Candidaţii declaraţi „ADMIS”  vor începe cursurile în data de 1 octombrie 2015.

comments

comments