full screen background image

Steaua are şanse mari să revină în Ghencea

steaua 2     Prima rundă de negocieri dintre Steaua şi Clubul Sportiv al Armatei a luat sfârşit, după două ore şi jumătate. Preşedintele Valeriu Argăseală a afirmat că este optimist, în urma tratativelor de azi.

“A fost o primă rundă de negocieri, la invitația Armatei, sperăm să găsim o soluție cât mai repede și echipa să revină în Ghencea. Sperăm să ajungem la un consens în următoarele 2-3 zile. Mai mult nu putem face până nu se finalizează procedurile juridice pe care le avem.”, a declarat Valeriu Argăseală, la ieșirea de la discuțiile cu Gheorghe Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei.

CSA a emis un comunicat de presă, după negocierile de azi:

“Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București a avut loc o întâlnire între reprezentanții CSA Steaua și reprezentanții SC. FC Steaua SA. Întâlnirea a avut loc la inițiativa președintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozițiilor echilibrate și disponibilității exprimate public de președintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argăseală.

În cadrul întâlnirii, au fost reluate discuțiile privind o viitoare colaborare între cele două cluburi, având ca teme principale:

1. reglementarea problematicii legate de folosirea mărcii și

2. revenirea echipei de fotbal în complexul Ghencea.

Cele două părți au convenit ca viitoarea colaborare se va face în conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție din 3 decembrie 2014.

În perioada imediat următoare vor fi stabiliți termenii concreți ai colaborării.”

comments

comments