full screen background image

Furturi din case nesupravegheate, la Marginea şi Voitinel

furturi-din-locuinte     Marţi, la ora 15.00, Secţia 3 Poliţie Rurală Marginea a fost sesizată, de o femeie, de 42 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuinţă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau supraveghere și de faptul că proprietara este plecată la muncă în străinătate, persoane necunoscute au pătruns în locuință, pe un geam, şi au sustras mai multe bunuri casnice.

Tot marţi, la ora 18.26, Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a fost sesizată, prin 112, de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Voitinel, despre faptul că, în noaptea de 7/8 septembrie, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din interiorul garajului casei sale aflată în construcție.

Polițiștii au stabilit că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau supraveghere a imobilului aflat în construcție, persoane necunoscute au forțat ușa metalică de acces în garaj, iar din interior au sustras scule electrice.

În cauze s-au întocmit dosare penale pentru furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciilor.

comments

comments