full screen background image

Apa caldă revine în cartierul Obcini

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     La sfârşitul acestei săptămâni, după o perioadă de peste 5 săptămâni de sistare, apa caldă va ajunge din nou în apartamentele din cartierul Obcini al municipiului Suceava.

Directorul general al “Termica”, Ovidiu Dumitrescu, a anunţat că intervenţiile de montare a noilor conducte preizolate sunt gata, urmând probele de presiune şi, ulterior, remedierea eventualelor probleme.

Astfel, dacă totul decurge bine, reluarea furnizării apei calde este posibilă încă înainte de încheierea vacanţei mari a elevilor.

Dumitrescu: “Mai erau câteva suduri de făcut, probabil că s-au terminat deja, urmând încărcarea cu apă şi probele, care durează o zi sau două. În cazul în care se constată scurgeri, acestea trebuie remediate, iar dacă este o deficienţă majoră, va dura mai mult. Nu este chestiune pe care o decidem unilateral, reluarea furnizării depinde atât de constructor, cât şi de beneficiar, care este Primăria. Se ştie că, aşa cum se întâmplă de obicei, se încheie lucrările, dar nu se termină de făcut hârtiile, dar, normal, dacă nu se iveşte nimic deosebit, ar trebui ca, înainte de începerea noului an şcolar, apa caldă să ajungă în apartamente.”

comments

comments