full screen background image

Șefa DNA: Dosarul lui Victor Ponta este aproape finalizat

dna 2     Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus astăzi că dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizat. Șeful Guvernului spune că aceasta este „cea mai bună veste” pentru el.

„Procurorul decide, ancheta e aproape finalizată, mai sunt de administrat câteva probe”, a spus astăzi Laura Codruța Kovesi, răspunzând unei întrebări din partea presei în legătură cu dosarul premierului.

Victor Ponta a comentat după scurt timp declarația: „Cea mai bună veste pentru mine. Să se decidă cât mai repede. Îmi doresc cât mai repede să se finalizeze acest lucru, pentru că totuși stau cu acei 51.000 de lei pe care i-am plătit. Mă bucur de ce a zis procurorul-șef, nu-mi doresc decât să am cel mai repede o soluție. De aia am cerut disjungerea. Iar anunțul de azi e un anunț bun pentru ceea ce-mi doresc eu”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta este urmărit penal în dosarul Turceni Rovinari. Trei acuzaţii îi sunt aduse – toate legate de perioada în care era avocat – fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fisclă şi spălare de bani. În acelaşi dosar este urmărit penal şi senatorul Dan Şova. Premierul a fost audiat la DNA în acest dosar săptămâna trecută.

Digi24.ro

comments

comments