full screen background image

Peste 600 de participanţi la Crosul Sucevei

pnl 0809     Prima ediţie a Crosului Sucevei, desfăşurat duminică, a fost un real succes.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism Suceava, Sorin Raţă, a declarat, marţi, că la această competiţie s-au înscris peste 1.000 de suceveni.

Raţă: “La prima ediţie a Crosului Sucevei am avut 1.007 înscrişi, dintre care doar 647 de participanţi. Competiţia s-a desfăşurat fără incidente. Toate premiile au fost ridicate, atât de pe esplanada Casei de Cultură, cât şi aspiratoarele câştigate la tombolă, de la sediul PNL. Sperăm la anul să putem organiza etapa a doua a Crosului Sucevei, cu participare naţională.”

La rândul său, copreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a Partidului Naţional Liberal, deputatul Ioan Balan, a spus că la spectacolul din seara de duminică, de pe esplanadă, au participat aproximativ 15.000 de suceveni.

În ceea ce priveşte crosul, Balan a declarat că îl va sprijini şi anul următor.

Balan: “Prima ediţie a Crosului Sucevei s-a desfăşurat sub auspiciile bunei organizări şi lucrul acesta a fost remarcat de toţi. Sper ca la ediţia de anul viitor să avem premii pe măsura celor de anul acesta şi cu siguranţă sper într-o participare mult mai mare.”

comments

comments